Στο χώρο των μεταφορών, πρωτοεμφανίστηκε το 1958, με το πρώτο ιδιόκτητο Δ.Χ. φορτηγό αυτ/το.
Τη δεκαετία του ‘60 και με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε το δίκτυο διανομών με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Παράλληλα αρχίζει η διασύνδεση με όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και μπαίνει στο χώρο των ψυγείων αυτ/των – Διεθνών μεταφορών - με έδρα τη Λάρισα.Συνεχίζει να ασκεί ανελλιπώς το μεταφορικό έργο, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στην άμεση εξυπηρέτηση , το άψογο service και την αξιοπιστία.

Τον Μάρτιο του 2005, η Δ. Παπαστεργίου Α.Ε. μεταφέρεται στις ιδιόκτητες πλέον κτιριακές εγκαταστάσεις, με ψυκτικούς και αποθηκευτικούς θαλάμους συντήρησης, κατάψυξης και ξηρού φορτίου, σε έκταση 22 στρεμμάτων και με κάλυψη 2,5 στρέμματα, στο 6ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαρίσης – Αθηνών.Μέχρι και σήμερα, συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους συνεργάτες μας, με δυναμικότητα 100 και πλέον φορτηγών ψυγείων αυτ/των – ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα.Στόχοι
Μόνιμος στόχος της εταιρίας μας , η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με απότερο σκοπό την δημιουργία υπεραξιών για μας και τους πελάτες μας.
Επιθυμία μας , να οδηγούμε τις εξελίξεις και όχι απλά να τις παρακολουθούμε. Η εταιρία μας επενδύει συνεχώς σε μέσα, ανθρώπινο δυναμικό, τεχνολογία και επιτυχημένες συνεργασίες, με όραμα την επιτυχή πορεία στην συνεχώς αναπτυσόμενη αγορά των Logistics διεθνώς.

Σας καλοσορίζουμε στον
δικτυακό τόπο της εταιρίας
μας,Eurofrigotrans
-Δ. Παπαστεργίου Α.Ε. -
  • Μεταφορας
  • Αποθήκευσης
  • Διανομής
ΛΑΡΙΣΑ
Διευθ. 6ο χλμ Π.Ε.Ο.
ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΘΗΝΑΣ,
41004, Τ.Θ. 3054
Τηλ. +30 2410 671 550
Fax. +30 2410 671 350
Email: info@eurofrigotrans.gr

COPYRIGHT 2009-2010 | EUROFRIGOTRANS.GR | ALL RIGHTS RESERVED